About me

My photo
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
going 21 years old.
port dickson, Malaysia
taking business administration in marketing- UNITEN
a caliph of allah, an ummah of rasullulah <3

Thursday, July 25, 2013

ceritera

sabtu lepas, alhamdulilah sempat berbuka puasa di padang kuantan yang famous gilerrrrr tu, yang ramai orang gilerrrr tu. tempat tu mesti menjadi kewajiban sesiapa yang tinggal di kuantan dan kawasan sekitarnya.

dan bulan puasa ini penuh dengan assignment yang mengila, marketing research yang menggila, exam yang menggila, event yang bersusun untuk dijalankan, meeting yang lama sampai pukul 1/2 pagi.

dan dan hampir 2 months aku takbalik rumah. percaya tak ? ofcourse kena percaya. homesick jangan cakap lah. memang homesick gila !

dan dan disebabkan aku takdapat balik rumah, memang tiap tiap minggu aku ke sana ke mari. Rompin, Segamat, Kuantan, Nilai, Bangi, semua tempat aku jajah. bukan suka suka nyer, tapi sambil menyelam minum air orang tua kata.

dan dan semenjak dua menjak memang aku jenis yang susah bangun pagi. yaallah, rasa malasnyaaa nak bangun pagi pagi. berat naning orang ganu kata.

dan dan aku cuba bahagikan masa aku dengan semua perkara. supaya aku tak terlalu fokus kepada satu benda saje.

dan dan dan yang paling penting sekali, taksabar nak balik rumah ! lagi satu minggu je lagi nak balik.

finally, UNITEN buat cuti midsem. selama aku study kat UNITEN ini, first time UNITEN buat cuti midsem. bayangkan dulu kami langsung tade cuti midsem. berderet kelas sampai ke final. sakit otak. dan cuti midsem ini jatuh masa raya. yeahhh, dapat cuti lama sikit. alhamdulilah.

ini gambar masa iftar kat kuantan sabtu lepas :D


#1

#2

#3


#4


#5

#6

#7p/s: alhamdulilah program iftar bersama ustaz elyas ismail berjalan dengan lancar. awak awak datang tak ?


#muadzam shah
ramadhan 17
salam nuzul quran


No comments:

Post a Comment